Samstag, 11. Oktober 2014

جناب آقای دکتر حسن روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران؛ سلام علیکم.

به نام خدا
جناب آقای دکتر حسن روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران؛ سلام علیکم.
احتراماً؛ همچنانکه مستحضرید کردهای سوریه که دهه ها زیر سلطه ی استعمار نزدیک و چسبیده- یعنی حکومتهای مرکزی که پایمال کننده ی حقوق آنها بودند- در زندگی شبه بردگی به سر می بردند و از حقوق انسانی بی بهره بودند. با آغاز روند منجر به وضعیت کنونی، کردها در اقدامی درست، بایسته و دموکراتیک مدیریت مناطق خود را در دست گرفتند و از کردها و مردم دیگر حفاظت نمودند. برای فهم دقیق این تحول بایستی وضعیتی را که می توانست در فقدان این مدیریتهای کردی حاکم باشد تصور کنیم که یقیناً چیزی جز ویرانی و کشتار نمی بود.
متأسفانه گروه هایی وحشی، آلت دست و نادان با کردها با مخالفت برخاستند و در چند سال اخیر با آنها به ستیز پرداختند که داعش را می توان به عنوان مصداق بارزی از این گروه های وحشی ذکر نمود. داعش و گروه های مشابه آن چندین سال است با کردها به منظور تحت سلطه درآوردن آنها و سلب آزادی و حقوق انسانیشان می جنگند که تهاجم وحشیانه ی داعش به کوبانی را می توان یکی از مهمترین مسائل جهانی دانست.




داعش که اکنون با تمام قوا و با حمایت افشاشده ی برخی کشورها بویژه ترکیه به محاصره ی کوبانی پرداخته و به این شهر که نماد مقاومت، آزادیخواهی و نبرد با جهل سازمان یافته و اندیشه ی ضدانسانی و اهریمنی در جهان است تهاجمی گسترده انجام داده است و مردم ار در معرض ژنوساید قرار داده است.
تهاجم وحوش داعش به کوبانی یقیناً یکی از اعمال وحشیانه در تاریخ بشریت به شمار می رود که علیه مردمی مظلوم صورت می گیرد. از آنجا که پلیدی و اهریمنی بودن داعش با اعمال غیرانسانی که با کمال افتخار از سوی خودشان در پیش دیدگان جهانیان نهاده شده آشکار گشته و مردم کوبانی نیز از جمله ی مظلومان و کسانی که حق برخورداری از حکومت حق و عدل را دارند به شمار می روند لذا درخواست می شود حضرتعالی موضوع را با حساسیت و دقت بیشتری پیگیری فرمایید و آنچه را که واقعاً امکانپذیر است دستور فرمایید انجام گیرد. یقیناً این درخواست خواسته ی قلبی میلیونها کرد و انساندوستان دیگر در ایران است. ما کردها به اقتضای انساندوستی و نیز خویشاوندی خونی با مردم کوبانی به خاطر مصائب آنها نگران هستیم البته اگر روح انسانیت وجود داشته باشد تمام انسانها همخون و پیوسته هستند تا جایی که دیدیم چریکهای مبارز شرق آسیا نیز از کردهای سوریه حمایت نمودند و شماری از انسانهای شریف از آمریکا و برخی کشورهای غربی با رفتن به کردستان سوریه و پیوستن به نیروی مبارز عملاً در مبارزه با جهل و ستم شریک شدند. ما امیدواریم که فاجعه ی شنگال در کوبانی تکرار نشود. انساندوستان دیگر نیز با اشراف به موضوع به سائقه ی انسانیت نگران هستنند و مؤید این امر صدور بیانیه ها و ابراز نگرنی ها، تشکیل کمپین ها و درخواست کمک های فراوانی است که از سوی مردم منتشر و اعلام شده است.
یقیناً آنچه در دلها و خاطره ها و در حافظه ی تاریخ می ماند عملکرد مطابق با معیارهای عدالت است و امروزه کمک به کوبانی معیار شناخت انسانها در هر جایگاهی است. کوبانی یک شهر در سوریه نیست کوبانی در دل انسانهای آزادیخواه و مبارز و در دل ملت کرد قرار دارد و نمادی است از مقاومت حق در برابر باطل. کوبانی عصیان، آتشفشان، نور و گرمایی است در شب تاریک و سرد مطلوب داعش و حامیان آن. ملت کرد که حافظه ای درازمدت و قوی دارد امروزه با دقت و حساسیت تمام عملکردها درباره ی کوبانی را می نگرد و بی گمان در آینده معیار قضاوت و ارتباط خود قرار می دهد. راهپیمایی های انجام شده در اکثریت مناطق کردنشین ایران، اقلیم کردستان، کردستان مستعمره ی ترکیه و بسیاری از کشورهای جهان نشانی واضح از اهمیت کوبانی است.
البته با توجه به بند 16 اصل سوم، اصل یکصد و پنجاه و دوم و یکصد و پنجاه و چهارم قانون اساسی جمهوری اسلامی دولت ایران و ریاست جمهوری دارای وظایفی هستند که نباید فراموش شود.عملکرد دولت درباره ی کوبانی در این مقطع معیار قضاوت بسیاری از مردم شریف ایران بویژه کردها و بسیاری از مردم جهان خواهد بود به علاوه رئیس جمهور به عنوان وظیفه ی اجرای قانون اساسی نباید موضوع کوبانی را نادیده گیرد. لذا درخواست می کنم:
1-موضوع کوبانی و تهاجم درندگان داعش را مورد توجه ویژه قرار دهید و آنچه را که واقعاً امکانپذیر است برای کمک به مردم کوبانی و جلوگیری از وقوع فاجعه ای انسانی انجام دهید. بویژه با طرح موضوع در سازمان ملل و استفاده از مقررات کارکردی سازمان مذکور به منظور انجام اقدامی فوری، کارآمد، سودمند و ضروری به یاری کوبانی بشتابید.
2-دولت ایران سیاست خارجی خود را مورد بازبینی قرار داده و استراتژی خود را به گونه ای طراحی نماید که با مظلومان واقعی یعنی کردها همراه شود. زیرا به دلایل فراوان ایران در موضوع کردها نباید دیدگاهی همچون ترکیه- که دشمن تمام کردهای جهان و سیستمی نژادپرست که حتی نام آن کشور نیز نژادپرستانه بوده و تروریستی سیستماتیک و دولتی است - داشته باشد.
3-از آنجا که دولت ترکیه از حامیان اصلی گروه درنده ی داعش و پشت جبهه ی جنگ با کردها بویژه در کوبانی است بازنگری در روابط ایران و ترکیه از ضرورتهاست. من به عنوان یکی از شهروندان این کشور خواستار دوری ایران از ترکیه هستم.
4-امکان اعزام افرادی که تمایل به جنگ با داعش بویژه در کوبانی دارند فراهم شود و این نگرانی که ممکن است کسانی که به جنگ داعش بروند و پس از برگشتن به ایران مورد بازخواست قرار گیرند پیشاپیش برطرف شود. یقیناً بسیاری از شیرزنان و شیرمردان خواستار اعزام به جنگ داعش و دفاع از کوبانی هستند که نباید از واکنش بعدی حکومت نگران باشند.

به قلم  سید محمد اکبری 

Keine Kommentare: